Horsens Golfklub  
 
Print

Dansk Boligbyg a/s

 

Markedets troværdige entreprenør

Dansk Boligbyg a/s udfører bolig- og institutionsbyggerier samt renoverings-opgaver i hoved- og totalentrepriser.

Dansk Boligbyg a/s blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen, Horsens. Virksomheden har siden starten gennemgået en kraftig udvikling, og er landsdækkende efter etableringen af afdelingskontorer i Roskilde og Hobro i 2003, og i Odense i 2010.

Ejerkredsen blev udvidet den 7. juli 2008, da Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS, stiftet af en kreds af medarbejdere, overtog 49 % af aktiekapitalen.

 

Troværdighed er et nøgleord

Virksomheden ledes således i dag af et særdeles erfarent team, og fra alle led i virksomheden er der korte beslutningsveje.  

Det er Dansk Boligbyg a/s mål at være markedets troværdige entreprenør, og vi vil skabe attraktive arbejdspladser, hvor fokus på den enkelte medarbejders udvikling, trivsel og velbefindende giver arbejdsglæden.

Bygge- og renoverings-opgaverne ledes af vort store team af engagerede projektledere, som alle er teknisk uddannede, og for hvem samarbejde og troværdighed er nøgleord.

 

Deltager gerne fra skitsestadiet

Dansk Boligbyg a/s deltager gerne allerede på skitsestadiet, hvor vor erfaring fra opførelsen af mange hundrede boliger kan udnyttes til sikring af det optimale tekniske og økonomiske fundament for gennemførelsen af Deres byggesag. 

Bygge- og renoverings-opgaverne gennemføres med hjælp fra hovedsagelig lokale, dygtige og stabile fagentreprenører, og ved totalentrepriser tilknyttes yderligere lokale arkitekt- og ingeniørfirmaer.

 

 

Dansk Boligbyg a/s
Erhvervsbyvej 11,2
8700 Horsens
 
Tlf.:
Fax:
Mail:
7627 5000
76275009
info@dbb.as

 

dbb.as/