Horsens Golfklub  
 
Print

Turneringer

Kom til short game test 19/5+23/6 - alle er velkomne

torsdag d. 9. maj 2019 kl. 13:57

 

DGU Short Game Test

”En konkurrerende leg og træning i det korte spil”

Short Game, den 19-05-2019 samt den 23-06-2019, kl. 10.00

For alle klubbens medlemmer.

 

DGU Short Game er en nyere spilform i golfspillet udviklet i samarbejde med Thomas Bjørn, tidligere hovedsageligt henvendt til juniorer. Men fra i år har man udvidet målgrupperne, til at henvende sig bredt til alle golfspillere, uagtet hcp. og erfaring. Nu er det så tredje gang vi i Horsens vil afholde en lille hyggelig turnering eller runde om man vil.

 

Vi har været en hel del deltagere i 2018 - Alle synes at det er lærerigt og sjovt.

 

Hvad er DGU short game for en størrelse? Som navnet angiver på engelsk, er det det korte spil. Der er 8 discipliner, der giver point efter præcision. Eksempelvis det lange put, et 15 meters put, med 4 forsøg og i hul giver 5 point, indenfor 1 meter 3 point, 2 meter 2 point og 3 meter 1 point. Hertil har disciplinerne en bonus hvis kriterier opfyldes. Læs evt. meget mere om DGU Short Game her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/dgu-short-game

 

Det korte spil er sjældent det man får trænet mest, på trods af at på banen, er det ca. 50 procent af ens slag der er i en radius af 50 meter fra hullet. DGU Short Game er en hyggelig og spændende måde at få mere gang i den del af spillet. Derfor vil Horsens Golfklub nu også tilbyde dig mere af dette som medlem.

 

Tilmelding sker gennem golfbox, - se tilmeldingsfrist i golfbox.

Vi mødes ved starter huset kl. 9.50 hvor der deles scorekort ud og man bliver sat i bold. Spillet foregår på green, indspilsgreen og bunker/pitch område. Alt efter antallet af deltagende, tager turneringen 1½ til 2 timer.

 

Håber vi ses til en sjov event!

På vegne af Horsens Golfklub

Jørgen Liljedahl Jensen E-mail: j.liljedahl@gmail.com Tlf. 2215 4445